از دوستانی که قیمت ارگ یا همون کیبورد دارن تو این قسمت درج کنند.
تا در پست های دیگه پخش نشه

Pa 50 sampler : یک ملیون وصد هزار تومان می باشد
----------------------------------------------------------
(۴/۳/۱۳۸۹ ۱۱:۳۶ صبح)mahyarhx نوشته شده توسط: اینجا یک لینک قرار دارد، اگر عضو نیستید، لطفاً ثبت نام کنید در غیراینصورت وارد حساب خود شوید تا به آن دسترسی داشته باشید.
Pa 50 sampler : یک ملیون وصد هزار تومان می باشد
Pa50 Sampler با اشكال گوناگون در بازار موجود است و اين قيمت مربوط به سادهترين نوع سمپلر Pa50 است، مثلا خود شركت كرگ ايران تا كنون چند مدل مانند Sampler ورژن دو با چهار فلش كارت، ورژن سه با هشت فلش كارت و ورژن چهار با دوازده فلش كارت و ورژن چهار SD به بازار داده است.
كه قيمت اينها با هم متفاوت ميباشد.
همچنين انواع تبديل شده به توسط مراجعي غير از كرگ ايران در بازار وجود دارد مثلا مثل هشت فلش LED دار كه قيمتهاي هر كدام متفاوت است.
قيمت درج شده مربوط به ارزانترين نوع Pa50 Sampler است.
بله حدودی میگیم تا سبک سنگین کنند
oasys 88keys قیمت ۷۰۰۰۰۰۰
pa2x قیمت:۵۰۰۰۰۰۰
pa1x pro قیمت:3400000
pa1x قیمت:2760000
pa800 قیمت:۲۸۰۰۰۰
pa80 قیمت:1860000
pa500 قیمت:1200000
pa50 قیمت: 1170000
ضمن تشكر از ارسال مطالب مفيد شما، لطفا :
الف) قيمتها را با ذكر تاريخ عنوان فرماييد.
ب) اين بخش در انجمن كيبوردهاي كرگ است لطفا قيمتهاي كيبوردهاي ياماها را در بخش Other Brands درج فرماييد.
ج) به منظور دسته بندي صحيح مطالب قيمت كيبوردهاي ياماها به بخش "اینجا یک لینک قرار دارد، اگر عضو نیستید، لطفاً
ثبت نام کنید در غیراینصورت
وارد حساب خود شوید تا به آن دسترسی داشته باشید.
"انتقال يافت.دوستان ميتوانند اين بخش از تاپيك mahyarhx عزيز را در آنجا مطالعه فرمايند.
ضمنا درباره اين جمله كه نوشتهايد:
(۷/۳/۱۳۸۹ ۰۲:۳۲ عصر)mahyarhx نوشته شده توسط: اینجا یک لینک قرار دارد، اگر عضو نیستید، لطفاً ثبت نام کنید در غیراینصورت وارد حساب خود شوید تا به آن دسترسی داشته باشید.
شركت كرگ ايران
بهترین جا برای خرید شماست اگه میخواین کرگ حقیقی داشته باشید.
چرا؟ اگه خواستید دلیل میارم
براي من هم دليلتان جالب است، اگر ممكن است بفرماييد

كسي قيمت pa 800 ميدونه چنده[/size][size=x-large]
سلام عزيزان كسي ميدونه قيمت pa 800 چنده كمك كني ميخوام بخرم pa 800 نو ميخوام با تشكر
دوست من تقریبا 2800
اما پیشنهاد میشه تا 6 7 ماه دیگه این ارگ رو نگیرین.
uptodate شه
مشکل ram sample
من یه yamaha a3 دارم کسی میدونه کجا میتونم با یه pa 50 تمیز تعویض کنم؟
قيمت pa50sd سمپلر ورژن 4 كرگ ايران در تاريخ 10/4/89 يك ميليون و سيصد و پنجاه هزار تومان البته با يك cf دو گيگ
سلام
من یک دستگاه 4 فلشه با cf 2Gدارم که ابته PA50 است و تقریبا 3 سال کارکرده به مشکل .
الان با چه قیمت می توانم این را بفروشم
آیا شکت کورگ ایران خریدار است ؟